BMW X1 | Technische gegevens
Technische gegevens
Aanwijzing bij de gegevens
 

Aanwijzing bij de gegevens

Meer informatie over officiële brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe automobielen vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

Alle motoren voldoen aan de EU5-emissienorm. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG). De metingen worden voor eenderde binnen de bebouwde kom en voor tweederde buiten de bebouwde kom verricht. Behalve het brandstofverbruik wordt ook de CO2-emissie gemeten. Het brandstofverbruik en de CO2-emissie gelden voor automobielen in standaarduitvoering. Rijstijl en accessoires, zoals bredere wielen/banden of fietsendragers, kunnen het brandstofverbruik en de CO2-emissie wezenlijk beïnvloeden.

De gegevens hebben betrekking op de uitvoering voor Nederland. De afgebeelde modellen kunnen zijn uitgevoerd met opties, die niet tot de standaarduitrusting behoren. In sommige landen zijn, op grond van onder meer wettelijke bepalingen, afwijkingen mogelijk van de hier beschreven uitvoeringen en uitrustingen, in standaard- en/of optionele specificaties. Raadpleeg uw BMW dealer over de door hem aangeboden uitvoeringsconfiguraties. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting, alsmede fouten, voorbehouden. Met specifiek voor bepaalde landen geldende uitvoeringen is geen rekening gehouden.

Ledig gewicht (EU) in kg: de vermelde waarde is inclusief een tankvulling van 90%, alsmede 68 kg voor de bestuurder en 7 kg bagage. Het ledig gewicht geldt voor automobielen in standaarduitvoering. Opties kunnen dit gewicht verhogen. In Nederland hanteert de RDW een 100 kg lager gewicht.

De benzinemotoren van de BMW X1 zijn geschikt voor een brandstofkwaliteit van RON 91 en hoger, met een maximaal ethanol-aandeel van 10 % (E10). Het gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 95 wordt aangeraden. De hier vermelde waarden voor vermogen, rijprestaties en verbruik gelden bij gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 98.
Pagina als favoriet opslaan
Pagina is opgeslagen
Voor deze functie dient uw browser cookies te accepteren.
BMW X1 sDrive18i BMW X1 sDrive20i
BMW X1 sDrive18i BMW X1 sDrive20i BMW X1 xDrive20i BMW X1 xDrive28i BMW X1 sDrive16d BMW X1 sDrive18d BMW X1 xDrive18d BMW X1 sDrive20d BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition BMW X1 xDrive20d BMW X1 xDrive25d
BMW X1 sDrive20i BMW X1 sDrive18i BMW X1 xDrive20i BMW X1 xDrive28i BMW X1 sDrive16d BMW X1 sDrive18d BMW X1 xDrive18d BMW X1 sDrive20d BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition BMW X1 xDrive20d BMW X1 xDrive25d

Downloaden:


U kunt hier uw BMW X1 in detail configureren.


Hinweis zu dieser Seite.

Die folgende Seite enthält aufwändige Videosequenzen. Bei einer langsamen Internet-Verbindung (z. B. über Modem oder ISDN) kann es zu langen Ladezeiten kommen.